top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה טל - ככה אני אופה את זה

עוגת מרנג קוקוס בטעם של פעם - אילנה טל

עוגת מרנג קוקוס בטעם של פעם - אילנה טל


איך אני אוהבת לטייל במחברת המתכונים הישנה שלי, הבלויה, שמלאה בכתמי שמן ו"לכלוך" מתוק,כזו שהיא אוצר זו הפשוטה ששווה הון!!

אין פעם אחת שלא נעצרי במתכון שממש התחשק לי להכין, האמת הפעם נעצרתי על כמה,שקעתי אפילו בזכרונות ונשבעת שהטעם והריח התגנב אלי, אז תתכוננו יהיה פה גל נוסלגי

העוגה הזו ספציפית בת 30, לפחות אצלי במחברת אין פעם שהכנתי אותה ולא התחסלה, בכל פעם במלית שונה אז את הגברת הזו אתם הולכים להכיר בהמון גרסאות

היום עם תפוחים

עוגת הילדות שלי

עוגת מרנג קוקוס ולב תפוחים


לתחתית:

6 חלמונים

חצי כוס סוכר

⅓ כוס שמח

קורט מלח

כף מיץ לימון טרי

¾ כוס קמח תופח


למרכז:

3 תפוחים חתוכים לקוביות קטנטנות

1 שקית סוכר וניל

2 כפות סוכר

מעט קינמון

לערבב יחד


למרנג:

6 חלבונים

¾ כוס סוכר

2 כוסות קוקוס


ההכנה:

בקערה מערבבים עם מטרפה ידנית חלמונים, מלח וסוכר, מוסיפים שמן מיץ לימון ובסוף את הקמח, טורפים היטב

מתקבלת בלילה סמיכה וחלקה

מרפדים תבנית עגולה קוטר 24 בנייר אפיה

אפשר גם ב-2 אינגליש או במרובעת 20/20

מעבירים את הבלילה מיישרים

ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 170° ל 5 דקות בלבד לא יותר!!

ככה התפוחים לא ישקעו לנו

להוציא מהתנור ולפזר מיד מעל את התפוחים באופן שווה


למרנג:

מקציפים חלבונים עם מלח וסוכר עד לקבלת קצף יציב ומאוד חזק

מוסיפים ידנית ועם לקקן 2 כוסות קוקוס ומערבבים היטב


יוצקים את המרנג על התפוחים

ובעזרת כפית מתופפים על המרנג בכמה נקודות לקבלת טקסטורה מעט שונה ועם שפיצים


אפשר גם לזלף יפה אם רוצים

מכניסעם שוב לתנור 170° עד שהמרנג מזהיב והעוגה אפויה, כ 40-45 דקות


בתאבון

********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽



פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page