top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תצביה אורן

עוגת משמש - צביה אורן


מצרכים:

5 ביצים

5 כפות קמח תופח

5 כפות שמן

5 כפות סוכר

1/2 כפית אבקת אפיה.

ג׳לי משמש.


להקציף את הלבנים עם הסוכר לקצף יציף.

קודם הקצפה ולאט לאט את הסוכר.

להוסיף קמח

שמן

אבקת אפיה

את הצהובים של הביצה.

לערבב היטב כל המרכיבים שרשמתי.

שמים בתבנית משומנת

את המשמש חותכים בצורת ירח. קטנים ושמים מעל התבנית , הם שוקעים זה בסדר.

מכניסים לתנור 180 מעלות.


זה נאפה מהר

בודקים עם הקיסם שזה יבש

מוצאים מקררים.

שמים שוב מעל חצאי משמש

ומכינים את הגלי לפי מתכון שרשום.

שמרגישים שהוא הופך לגלי שופכים מעל ולמקרר.

טעים ורך במיוחד.











23 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page