עוגת סברינה כמו בבית מלון - מירב מלכה
חומרים:
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
6 כפות קמח תופח
6 כפות סולת
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה.
לרוטב:
מים, תפוז, תמציות רום ווניל וסוכר.
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים ולהוסיף את שאר החומרים כולל החלמונים.
אפשר לאפות כעוגה שלמה ואפשר בתבניות מאפינס, אישיות בתנור שחומם מראש 180-190 מעלות, כשהעוגה מוכנה - בערך אחרי 15-20 דקות היא יבשה וקפיצית למגע.
מכינים סירופ בסיר רחב שמים 5 כוסות מים ו2 וחצי כוסות סוכר וחצי תפוז כולל הקליפה פרוס לפרוסות ומרתיחים עד שהסוכר נמס ואז מורידים מהאש מוסיפים כף רום וכף תמצית וניל ושמים כמה סברינות בתוך הרוטב כ2-5 דקות כל צד עד שהן ספוגות ברוטב.
מוציאים בעזרת כף עם חורים ומניחים על המגש או בתוך הכלים.
הכנת הקצפת:
את הקצפת מקציפים 350 מ"ל קצפת עם 3 כפות סוכר וכף פודינג לקצפת יציבה
מזלפים מעל ומקשטים בדובדבן.
בהצלחה
Merav🍰
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר נפת קמח חשמלית וכשרה מאושר ע"י צמת (צוות מדע ותורה) 👇🏽
Comentários