עוגת סולת עם אגוזים ותמרים אמונה בוארון
המצרכים:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1שקית סוכר וניל
1/2 כוס מיץ תפוזים
2כוסות סולת
1כוס קוקוס
1 כוס קמח
200 גרם של
פירות יבשים שונים חתוכים לקוביות
100 גרם שקדים שונים קצוצים גס.
אם והיה שהבצק סמיך מדי אפשר להוסיף עוד מיץ תפוזים.
המצרכים לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
לבשל עד שהסירופ מסמיך.
אופן ההכנה:
לבחוש את כול המצרכים לעוגה לפי הסדר הכתוב להעביר לתבנית אפיה
משומנת ומקומחת לפזר את הפירות היבשים והשקדים והאגוזים מעל לאפות בחום של 180 מעלות, בערך 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.
כשהעוגה עודנה חמה, לשפוך עליה את הסירופ.
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Hozzászólások