top of page
Post: Blog2_Post

עוגת סולת עם אגוזים ותמרים אמונה בוארון

עוגת סולת עם אגוזים ותמרים אמונה בוארון


המצרכים:

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1 שקית אבקת אפיה

1שקית סוכר וניל

1/2 כוס מיץ תפוזים

2כוסות סולת

1כוס קוקוס

1 כוס קמח

200 גרם של

פירות יבשים שונים חתוכים לקוביות

100 גרם שקדים שונים קצוצים גס.

אם והיה שהבצק סמיך מדי אפשר להוסיף עוד מיץ תפוזים.


המצרכים לסירופ:

2 כוסות סוכר

2 כוסות מים

מיץ מחצי לימון

לבשל עד שהסירופ מסמיך.


אופן ההכנה:

לבחוש את כול המצרכים לעוגה לפי הסדר הכתוב להעביר לתבנית אפיה

משומנת ומקומחת לפזר את הפירות היבשים והשקדים והאגוזים מעל לאפות בחום של 180 מעלות, בערך 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.


כשהעוגה עודנה חמה, לשפוך עליה את הסירופ.


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page