top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהצפיחית של צחית

עוגת פיצוחים - הצפיחית של צחית

עודכן: 20 בינו׳ 2023


בקערת מיקסר:

4 ביצים M

2/3 כוס סוכר (כוס זכוכית ידית סטנדרטית)

1 סוכר וניל

לערבל עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.


להוסיף:

75 גרם נטורינה מומסת

3/4 כוס שמנת צמחית


לערבל מספר שניות ולהוסיף:

קמצוץ מלח

לנפות פנימה בהדרגה

1.5 כוסות קמח

15 גרם אבקת אפיה (שקית וחצי)

לערבל לבלילה חלקה.

לשפוך לתבנחת אפיה עגולה 24 משומנת במעט נטורינה.


בקערית קטנה;

3 תפוחים ירוקים מגוררים גס וסחוטים (גרנט סמיט).

3 כפות צימוקים שחורים (אוזבקי).

3 כפות צימוקים לבנים

לערבב קלות ולפזר באופן אחיד על העוגה.


בקערית קטנה:

4 כפות גדושות אגוזי מלך קצוצים גס

3 כפות שקד מולבן פרוס

3 כפות גדושות שקדים קצוצים גס

2 כפות סוכר חום / דמררה

1/2 כפית קינמון

לערבב ולפזר באופן אחיד על שכבת התפוחים.


לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש (45 דקות).

מיד בתום האפיה למרוח בנדיבות ריבת משמש מהולה במעט מים חמים (לא לוותר)


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








6 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page