עוגה עשירה וטעימה - שחר שולמית
במיוחד לט"ו בשבט
מידות אוניברסליות
מחממים תנור לחום של 160 מעלות
תבנית נון סטיק מאורכת
אורך 27/14 סנטימטר משומנת ומקומחת
מצרכים:
3 ביצים גודל לארג'
1/3 כוס שמן
1/3 כוס סוכר
סוכר וניל
1/2 כוס קיוי מסוכר
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס צימוקים בהירים
1/2 כוס מקלות שקדים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
1/2 כוס פיסטוקים קצוצים
כוס קמח תופח
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הביצים עם השמן והסוכרים עם מטרפה ידנית כ2 דקות
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עם כף לבלילה אחידה
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ40 דקות או עד שהעוגה מוכנה(בודקים עם קיסם)
מצננים את העוגה לפני שמשחררים אותה מהתבנית
בהצלחה
שלכם שולמית
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments