עוגת פרג בציפוי שוקולד - תמרה בר מוחא
- תמרה בר מוחא
- 23 בינו׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
עוגת פרג בציפוי שוקולד - תמרה בר מוחא
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס וחצי קמח
חצי כוס קוקוס
1 כוס חלב וחצי.
1 כוס פרג טחון טרי.
1 סוכר וניל
1 א.אפיה.
אופן ההכנה:
לערבב במיקסר ביצים וסוכר וסוכר וניל עד לקצף בהיר ותפוח במהירות גבוה.
להמשיך למהירות נמוכה ולהוסיף בזרם דק חלב ושמן וקוקוס ופרג טחון ואת הקמח וא.אפיה בהדרגה.
לשמן 2 תבניות אינגליש קייק אם חמאה ממוסת לאפות בתנור שחומם מראש על 170° עד שזהוב מלמעלה וקיסם שננעץ יוצא יבש אם פירורים לחים.
לציפוי השוקולד:
200 מ"ל שמנת מתוקה.
100 גרם שוקולד חלב.
100 גרם שוקולד מריר.
להמיס את הכול יחד על בן מרי או במיקרוגל בפולסים קצרים ולצפות את העוגה.
אפשרי לצפות מעל בפיצפוצי קראנץ.
בהצלחה מרובה תמרה בר מוחא
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽

Comments