top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
ליזי פרנליז

עוגת פרג מעולה - ליזי פרנליז

עוגת פרג מעולה - ליזי פרנליז


מבוסס על מתכון של מלכי אדלר עם שינויים קלים


*החומרים:*

3 ביצים L

1כוס סוכר

1 כוס + 1 כף סוכר חום דמררה

1 כף דבש

1 כוס שמן

2/3 כוס שמנת צמחית/ קרם קוקוס

2/3 כוס מים

1 כף ת. וניל

1 כוס קמח

1. א. אפיה

1/2 2 כוסות פרג


*אופן ההכנה:*

מכינים עוגה בחושה:

•מקציפים ביצים שלמות + סוכר כ5 דקות עד לקבלת קצף תפוח

•לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים.

יוצקים לתבנית.

אופים בחום בנוני כ 20 דקות ( נועצים קיסם וכשיוצא יבש- מוכן)


*טיפ קטן* 🤍

בסיום האפיה- מברישים את העוגה החמה עם מעט מים חמים לשמירת עססיות


*בהצלחה!!*

*פרנליז*


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page