עוגת פרג מעולה - ליזי פרנליז
מבוסס על מתכון של מלכי אדלר עם שינויים קלים
*החומרים:*
3 ביצים L
1כוס סוכר
1 כוס + 1 כף סוכר חום דמררה
1 כף דבש
1 כוס שמן
2/3 כוס שמנת צמחית/ קרם קוקוס
2/3 כוס מים
1 כף ת. וניל
1 כוס קמח
1. א. אפיה
1/2 2 כוסות פרג
*אופן ההכנה:*
מכינים עוגה בחושה:
•מקציפים ביצים שלמות + סוכר כ5 דקות עד לקבלת קצף תפוח
•לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים.
יוצקים לתבנית.
אופים בחום בנוני כ 20 דקות ( נועצים קיסם וכשיוצא יבש- מוכן)
*טיפ קטן* 🤍
בסיום האפיה- מברישים את העוגה החמה עם מעט מים חמים לשמירת עססיות
*בהצלחה!!*
*פרנליז*
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments