top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

עוגת פרג - נועם זיגדון



עוגת פרג


לערבב היטב:

1/2 כוס יין מתוק 100 גרם פרג טחון 5 חלמונים 1 כוס סוכר 1 אבקת אפיה תמצית וניל 2 כפות ברנדי 1/2 כוס שמן 2 כוסות קמח


להקציף :

5 חלבונים 1/2 כוס סוכר


גנאש להמיס : 100 גרם שוקולד מריר ½ כוס קצפת צימחית 2 כפיות שמן

לערבב את היין עם הפרג לחלמונים להוסיף הסוכר הוניל ושאר המרכיבים כולל הפרג והיין להקציף את החלבונים לאחד את הקערות בתנועת קיפול

לאפות בחום -180° כ-45 דקות


בהצלחה נועם זיגדון















55 צפיות0 תגובות

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page