עוגת פרג
לערבב היטב:
1/2 כוס יין מתוק 100 גרם פרג טחון 5 חלמונים 1 כוס סוכר 1 אבקת אפיה תמצית וניל 2 כפות ברנדי 1/2 כוס שמן 2 כוסות קמח
להקציף :
5 חלבונים 1/2 כוס סוכר
גנאש להמיס : 100 גרם שוקולד מריר ½ כוס קצפת צימחית 2 כפיות שמן
לערבב את היין עם הפרג לחלמונים להוסיף הסוכר הוניל ושאר המרכיבים כולל הפרג והיין להקציף את החלבונים לאחד את הקערות בתנועת קיפול
לאפות בחום -180° כ-45 דקות
בהצלחה נועם זיגדון
Comentários