עוגת פתי בר שמנת ותותים - נועם זיגדון
45 ביסקיוט פתי בר
1 שמנת מתוקה
250 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
סלסלת תותים רצוי קטנים
להקציף את השמנת המתוקה החמוצה הגבינה הסוכר התמצית הוניל והאינסטנט פודינג וניל
להכניס לשקית זילוף
לסדר 3 פתי בר שורה
לזלף פסים במרכז השורה לאורך כל הביסקוויטים
לשים במרכז תות
ולקפל למשולש
להניח במגש על הצד
למלא את המשולשים בקצפת שנשארה
להניח פרוסות תותים מעל
לקשט בעלי נענע
באהבה נועם זיגדון ❤️
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments