top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח של שולמיטעים ונעים

עוגת קפה בצ'יק - שחר שולמית


מידות אוניברסליות

תבנית עגולה חד פעמית בינונית או 2 תבניות מאורכות

מדליקים תנור לחום של 160 מעלות


מצרכים: 4 ביצים גודל לארג' סוכר וניל כוס סוכר חום דמררה (200 גרם) 1/3 כוס סוכר רגיל 1/2 כוס שמן (100 גרם) כוס מיץ תפוזים כף מחוקה קפה נמס כף מחוקה קקאו 2 כוסות קמח אבקת אפיה כוס קוקוס (70 גרם)


אופן ההכנה: מקציפים את הביצים עם הסוכרים עד לקצף תפוח מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים את השמן מערבבים את המים עם הקקאו והקפה הנמס ומוסיפים אותם בהדרגה למיקסר מוסיפים את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם בהדרגה עד לאיחוד יוצקים את המסה לתבנית ואופים כ40 דקות או עד שהעוגה מוכנה

מצננים ומפדרים באבקת סוכר/ אופציונלי


בהצלחה אהבתם? אשמח שתשתפו שלכם שולמית









92 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page