עוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה - נועם זיגדון
מתאימה לתבנית בנונית
כוס חד פעמית חמה
לערבב :
1 כוס מים רותחים
2 כפות נס קפה מגולען
2 שקיות סוכר וניל
5 ביצים L
1 כוס סוכר
½ כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
להקציף במהירות גבוהה את הביצים שלמות עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח
להנמיך מהירות ולהוסיף את השמן והקפה
להוסיף את הקמח והאבקת האפיה
לצקת לתבנית משומנת
לפירורים
½ כוס קמח
¼ כוס סוכר
1 כפית קינמון
1-2 כפות שמן
לערבב עד שנוצרים פירורים
לפזר מעל הבלילה
לאפות בתנור שחומם מראש
על 150° כ-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש
באהבה נועם זיגדון ❤️
*******
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
תגובות