עוגת קפה שחור קלה וטעימה - צופית בן יוסף
6 ביצים
כוס סוכר
2 שקיות וניל
כפית ליקר קפה
2 כוסות קמח.
שקית אבקת אפיה
מעט תמצית רום
כוס קפה(כף קפה, ומים פושרים.)
חצי כוס שמן.
לקצפת 2 מיכליות של קצפת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג
כף גדושה של אבקת קפה שחור.
כף ממרח לוטוס(לא קשור אבל מוסיף המון)
ליקר קפה(להרטבת העוגה)
להכניס למערבל ביצים(לא מופרדות) וכוס סוכר ולהקציף להוסיף את כל מרכיבי הבצק בהדרגה
לשמן תבנית מס 22 לצקת את הבלילה לאפות 45 דקות
חום: 160 מעלות.
להוציא ולצנן.
להקציף שמנת מתוקה ואת כל מרכיבי הקצפת שמניתי, לקרם יציב.
לחצות את העוגה ל-2 לזלף מעט ליקר קפה על שני החצאים
לזלף מהקצפת ולהניח את החצי השני של העוגה ושוב לזלף מעט ליקר ואת הקצפת
לגרד 50 גרם שוקולד מריר ולהניח באמצע
שבת שלום🌷
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Commenti