top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעטרה ז'ורנו

עוגת קרמבו - עטרה ז׳ורנו

עוגת קרמבו - עטרה ז׳ורנו


*מרכיבים:*

200 גרם שוקולד.

1/2 כוס שמן.

3 ביצים.

3/4 כוס סוכר.

כוס קמח.

3 כפות קקאו.

500 מ״ל שמנת מתוקה פרווה. (ריצ׳.)

4 כפות פודינג וניל.

100 גרם שוקולד+ 1/4 כוס ריצ.

*לאופן ההכנה:*


1. בסיר על אש נמוכה יש להמיס את השוקולד, סוכר והשמן לתערובת חלקה.


2.לקערה רחבה מערבבים את הביצים ולאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת אחידה.


3. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.


4. בתבנית עגולה/ מרובעת עטופה בנייר אפיה משומנת היטב יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-20 דקות.


5. במיקסר בעזרת מקצף הבלון מקציפים את השמנת יחד עם הפודניג וניל, לקצפת חלקה ואוורירית.


6. מוסיפים את הקצפת על העוגה ומשאירים מעט קצפת לזילוף מעל שכבת שוקולד. (לא חייב אבל מומלץ.)


7. בסיר קטן ממיסה את השוקולד יחד עם הריצ.


מוסיפה את השוקולד מעל שכבת הקרם, מעל שכבת השוקולד מוסיפה את הקרם שהשארתי בצד לקישוט.


לעוד מתכונים שלי

בדף האינסטגרם👇🏻



*******

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי לרידוד ואפייה מושלמים👇🏽








Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page