top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

עוגת קרמשניט בקלי קלות – מירב מלכה

לשכבת הבצק: בצק עלים מופשר לחתוך לריבועים או למלבנים למרוח על הריבועים מים ואבקת סוכר ולאפות. טיפ: להניח את הבצק בין 2 תבניות וככה הבצק לא תופח מידי.

למילוי: 2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה 1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל חצי כוס חלב במידה ומכינים חלבי 6 כפות סוכר 6 כפות גבינת נפוליון


אופן ההכנה:

להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר הפודינג והחלב להוסיף את הגבינה לערבב ולמלא את העלה. מעל לפזר אבקת סוכר ומעל זה אפשר עוד קרם . לקשט בתותים.

בהצלחה











209 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page