לשכבת הבצק: בצק עלים מופשר לחתוך לריבועים או למלבנים למרוח על הריבועים מים ואבקת סוכר ולאפות. טיפ: להניח את הבצק בין 2 תבניות וככה הבצק לא תופח מידי.
למילוי: 2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה 1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל חצי כוס חלב במידה ומכינים חלבי 6 כפות סוכר 6 כפות גבינת נפוליון
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר הפודינג והחלב להוסיף את הגבינה לערבב ולמלא את העלה. מעל לפזר אבקת סוכר ומעל זה אפשר עוד קרם . לקשט בתותים.
בהצלחה
留言