רולדה מגולגלת קלה וטעימה בטרוף
4 ביצים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
חצי כוס קמח מנופה
חצי כפית אבקת אפיה
3 כפות שוקולית
להקציף את הביצים יחד עם הסוכר והמלח
לקצף יציב ובהיר
להוסיף את הקמח השוקולית והאבקת אפיה בקיפולים לתוך הקצף לקפל עד לאחידות.
לשים בתבנית של התנור נייר אפיה משומן להשטיח באחידות את הבלילה על הנייר אפיה על ידי מרית לשים בתנור 160 מעלות טורבו 10 דקות להוציא לתת צינון
לקצפת
2 שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות סוכר
1 פודינג
להקציף לקצפת יציבה
ולמרוח בצורה אחידה על העוגה ולגלגל
ניתן לצפות גם בחוץ ולקשט במקופלת שוקולד או כל מה שבא לנו
בתאבון
Comments