עוגת רולדה קלה וטעימה בטרוף - כרמית סאסי
מצרכים:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
חצי כוס קמח מנופה
חצי כפית אבקת אפיה
3 כפות שוקולית
ההכנה:
להקציף את הביצים יחד עם הסוכר והמלח
לקצף יציב ובהיר
להוסיף את הקמח השוקולית והאבקת אפיה בקיפולים לתוך הקצף לקפל עד לאחידות.
לשים בתבנית של התנור נייר אפיה משומן להשטיח באחידות את הבלילה על הנייר אפיה על ידי מרית לשים בתנור 160 מעלות טורבו 10 דקות להוציא לתת צינון
לקצפת
2 שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות סוכר
1 פודינג
להקציף לקצפת יציבה
ולמרוח בצורה אחידה על העוגה ולגלגל
ניתן לצפות גם בחוץ ולקשט במקופלת שוקולד או כל מה שבא לנו
בתאבון
*******
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments