עוגת ריבת חלב עשירה - צופית בן יוסף
4 ביצים
כוס אבקת סוכר
כוס וחצי קמח תופח.
חצי כוס קמח תפוחי אדמה.
כפית מחית וניל.
2 כפות ריבת חלב.
חצי כוס שמן(כוס חד פעמי שתיה קרה).
חצי כוס נס קפה(מים פושרים וכפית נס מגורען).
ציפוי:
חצי צנצנת ריבת חלב עם 3 כפות שמנת מתוקה.
100 גר'שוקולד חלב עם 25 גרם חמאה.
מעט קוקוס
להקציף ביצים 10 דקות ולהוסיף את אבקת הסוכר בהדרגה.
להוסיף את הנוזלים בנדרגה
ואז את היבשים.
לשמן תבנית מלבנית או מרובעת.
לצקת את הבלילה לאפות בטורבו 170 מעלות עד שננעץ קיסם והוא יצא יבש.
לקרר וליצור גומות בעוגה כדי שהציפוי יכנס פנימה
להמיס במיקרו את ריבת החלב עם שמנת מתוקה לערבב היטב לצקת לתת לציפוי להתקרר
להמיס שוקולד חלב עם חמאה לערבב היטב ולזלף בעיגול.
Comentarios