עוגת שוקו גבינה - שמיכת הטלאים
כוס מדידה חד פעמית חמה
*לעוגת שוקולד*
4 ביצים L
1 כוס סוכר
½ כוס שמן
½2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות קקאו
½ כוס מים פושרים
*לתערובת הגבינה*
500 גר' גבינה לבנה 5%
2 ביצים
⅓ כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 אינסטנט פודינג וניל
לערבב בקערה את הקמח האבקת האפייה והקקאו
להקציף את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות
להוסיף בזילוף דק את השמן ואת המים
להסיף את תערובת הקמח לערבב לבלילה חלקה
להעביר את הבלילה לתבנית בנונית משומנת
*לשכבה העליונה*
לערבב ביחד את כל המצרכים לבלילה חלקה
להעביר את בלילת הגבינה המוכנה לשקית זילוף עם צנתר גודל
לזלף את הגבינה על בלילת השוקולד בצורת פסים לרוחב ולאורך
לאפות ב-°165 מעלות טורבו
כ- 30-40 דקות
באהבה נועם זיגדון
Comments