עוגת שוקולד הכי טעימה וקלה - אריה רוזנשטוק
מצרכים:
5 ביצים
כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ ענבים
כפית סודה לשתיה
3 כפות קקאו
2 כוסות קמח תופח
לקרם 1 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה :
מקציפים את הביצים עם הסוכר 8 דקות עד קצף תפוח מאוד (זה הסוד לעוגה אוורירית)
מוסיפים מהדרגה שמן ומיץ ענבים .
מערבבים את כל היבשים ומוסיפים לקצף מקפלים עם לקקן .משמנים תבנית 28 עגולה או מרובעת יוצקים .
אופים 170 מעלות 30 דקות בערך ..צריך לבדוק עם קיסם .
לקרם .בקלחת מחממים שמנת עד סף רתיחה מוסיפים שוקולד מערבבים עד שהקרם אחיד .
מחכים שתתקרר העוגה מורחים הקרם
מפזרים סוכריות .
בהצלחה
********
Commentaires