top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תמימי בכר

עוגת שוקולד חלבית - מימי בכר

עוגת שוקולד חלבית

6.ביצים בטמפרטורת החדר 1.כוס סוכר ח.פ חם 1.אבקת אפייה 1.סוכר וניל 1.כוס שמן ח.פ קר 1.כוס חלב ח.פ קר 3.כפות קקאו 2.כוסות קמח ח.פ חם להרטבת העוגה 1.כוס אספרסו ח.פ קר או כוס חלב פושר עם כפית קקאו לציפוי 1/4 מיכל שמנת מתוקה ו50.ג"ר שוקולד לבן 3/4. מיכל שמנת מתוקה 10 ג"ר שוקולד חלב

אופן ההכנה להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב ולא נוקשה בקערה נפרדת לטרוף את החלמונים עם שאר הסוכר והסוכר וניל להוסיף את השמן בזילוף דק תוך כדיי בחישה במטרפה ואז לשפוך פנימה את החלב להוסיף את הקמח אבקת אפייה והקקאו בהדרגה עד לקבלת עיסה חלקה להוסיף את החלבונים שהקצפתם ב3 שלבים ולערבב בתנועות קיפול ליצוק לתבנית ולאפות על 160 מעלות למשך שעה כשהעוגה מוכנה לתת לה להתקרר ולשפוך מעל את הכוס אספרסו או החלב עם הקקאו להכין גנאש לבן וגנאש שוקולד לקרר אותם ולשפוך מעל העוגה קודם את החום ואז מעל עם שקית זילוף קטנה לזלף את הלבן









47 צפיות0 תגובות

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page