עוגת שוקולד כשרה לפסח - אמונה בוארון
המצרכים:
2 כוסות קמח תופח לפסח
3 כפות קקאו
3 כפות אבקת שקולית
2 סוכר וניל +1 כוס קוקוס
1/2 כוס קמח שקדים
2 כוסות סוכר
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1 כוס מים חמים לבלילה
1 כוס מים חמים עם כפית נס קפה חם כדי להרטיב את העוגה
קרם גנאש:
200 גרם שוקולד מריר או חלב
1 קופסת שמנת מתוקה.
לחמם את השמנת במיקרו 3 דקות ולהמיס בה את השוקולד למרקם חלק
אופן ההכנה:
לערבב את המצרכים היבשים בקערה, לבחוש את הביצים והשמן ולהוסיף
לקערה.
לבחוש ביחד עד שמתקבלת עיסה חלקה.
להוסיף את המים החמים בהדרגה.
להעביר לתבנית מס 26 משומנת ומקומחת.
לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-35 דקות,.
כאשר העוגה חמה, לשפוך את נס קפה מעל.
לקרר היטב ולצפות בקרם.
לקשט כיד הדמיון.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments