עוגת שוקולד לפסח - אצל ברכה במטבח
המצרכים:
4 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
שמנת מתוקה (אפשר להמיר בכוס מיץ תפוזים)
חצי כוס קקאו מנופה
1 כוס קמח מצה
2 כפות קוקוס
4 כפות אגוזים מלך כתושים גס
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות שוקולד השחר
חצי כוס מים רותחים
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר כחמש דקות.
להוסיף את תמצית הוניל והשמן.
להוסיף את השמנת ולערבב.
להוסיף את קמח המצה האגוזים אבקת האפיה והקוקוס ולערבב היטב לבלילה אחידה.
לבסוף, להוסיף את המים והשוקולד ולערבב היטב.
יוצקים לתבנית משומנת היטב, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כארבעים ארבעים וחמש דקות.
כשהעוגה מתקררת מעט, לפזר קוקוס או לצפות בשוקולד🌹
העוגה מתאימה לתבנית 24
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments