עוגת שוקולד קפה
4 ביצים L
1 כוס שמן
¾ כוס מים רותחים
1 כף קפה שחור
4 כפות קקאו
1 כפית תמצית וניל
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות קמח
½-1 כוסות סוכר
להקציף את הביצים עם הסוכר
כ-5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן
לערבב את המים עם הקפה
להוסיף למיקסר
להוסיף תמצית וניל
לערבב את הקקאו עם הקמח והאבקת האפיה
להוסיף לתערובת
לצקת לתבנית משומנת
לאפות בתנור שחומם מראש על 170° כ-40 דקות
לציפוי :
1 כוס אבקת סוכר
1 כף שמן
1 כפית נס קפה
½-1 כפות מים רותחים
לערבב הכל יחד
לשפוך מעל העוגה אחרי שהתקררה
באהבה נועם זיגדון 💞
Comments