עוגת שושנים במילוי אינסטנט פודינג וניל - אמונה בוארון
המצרכים:
1/2 קילו קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן,
1/3 כוס סוכר
1 ביצה גדולה
קורט מלח
כוס וחצי מים פושרים אפשר להוסיף לפי הצורך
למילוי:
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות סוכר חום
1 ביצה טרופה
1 כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח עם השמרים ולהוסיף את שאר המצרכים.
את המים לצקת בהדרגה.
אפשר להוסיף לפי הצורך.
ללוש במיקסר על מהירות בינונית, כחמש דקות לכבות לתת להתפחה כשעה, ושוב ללוש ולתת מנולה של 20 דקות.
בינתיים, לערבב את הפודינג עם החלב.
להוסיף חלב עד שמתקבלת הסמיכות הרצויה.
לחלק את הבצק לחצי אם רוצים שושנים גדולות, או ל-4 אם
רוצים שושנים קטנות.
לרדד כל חלק מהבצק למלבן למרוח
פודינג לפזר מעט סוכר וניל לגלגל לרולדה.
לחתוך לחלקים שווים לסדר בתוך תבנית עגולה אפשר גם תבנית פיירקס
עגולה משומנת כאשר פתח של העוגייה כלפי מעלה.
לפתוח לצדדים לצורת שושנה, לפזר סוכר חום למרוח בעדינות את הביצה
על כל השושנים.
לתת לתפוח כ-20 דקות ולאפות בתנור שחוומם לחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים.
כאשר העוגה קרה לפזר אבקת סוכר.
בהצלחה
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments