עוגת שיש כשרה לפסח - עטרה ז׳ורנו
מרכיבים:
8 ביצים.
כוס וחצי סוכר.
1.5 כוסות קמח תפוחי אדמה.
כוס מיץ תפוזים.
כוס שמן.
2 כפות קקאו.
אופן ההכנה:
1. בקערה רחבה מפרידה בין החלבונים לחלמונים.
2. בעזרת וו הקצפה מקציפה את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ותפוח.
3. בקערה נוספת מערבבת את החלמונים, שמן והמיץ תפוזים לתערובת אחידה.
4.מוסיפה את התערובת הנוזלית לקערת החלבונים יחד עם קמח התפוחי האדמה ומערבת היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
5. מעבירה את הבלילה לתבנית ומשאירה ככוס מהתערובת הלבנה, מוסיפה לכוס את 2 כפות הקקאו ומערבבת.
6. בעזרת כף מוסיפה את התערובת החומה על העוגה ובעזרת קיסם מעבירה כשתי וערב לקבלת סימני שיש.
7. אופה בחום של 170 מעלות למשך 50-60 דקות.
*******
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי לרידוד ואפייה מושלמים👇🏽
Comments