top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

עוגת שיש רכה וטעימה בטרוף - מירב מלכה


עוגת שיש רכה וטעימה בטרוף - מירב מלכה


המצרכים לעוגת שיש רכה וטעימה בטרוף:

  • 6 ביצים

  • 1.5 כוסות סוכר

  • 1.5 כוסות קמח

  • 3/4 כוס שמן

  • 3/4 כוס תפוזים

  • 1/2 חבילת פודינג וניל

  • 1 סוכר וניל

  • 1 אבקת אפיה

  • 2 כפות קקאו

לציפוי:

  • אבקת סוכר

  • שמנת צמחית

אופן ההכנה לעוגת שיש רכה וטעימה בטרוף:

  1. מפרידים את הביצים

  2. את החלבונים מקציפים בקערה עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.

  3. בקערת החלמונים מוסיפים את יתר החומרים וחצי כוס סוכר שנותרה מלבד הקקאו.

  4. מעבירים את הקצף לקערת החלמונים ומאחדים בתנועות קיפול עד לאיחוד.

  5. מוציאים 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת וטורפים אותה ידנית עם 2 כפות קקאו.

  6. כך שנוצר לכם שני קערות האחת עם בלילה בהירה והשנייה עם בלילה חומה.

  7. שופכים לתבנית אפיה את התערובת הבהירה ומעליה את תערובת השוקולד מקשקשים קלות בעזרת מלזג לקבלת צורת שיש.

  8. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-40 דקות.

לציפוי: ערבבו אבקת סוכר ושמנת צמחית (ריץ לא מוקצף) כמות לפי העין, לאיחוד נוזלי אבל לא מידי.









215 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page