עוגת שכבות נס קפה ושוקולד
כוס מדידה חד פעמית חמה מתאים לתבנית בנונית
לבצק:
½-2 כוסות קמח ½ כוס סוכר 3/4 כוס שמן 1 ביצה L כפית תמצית וניל
לערבב היטב ולשטח בתבנית בנונית (הבצק מעט מתפורר תהדקו טוב טוב )
לשכבת הנס קפה:
½ כוס סוכר ½ כוס שמן 3/4 כוס קמח 2 ביצים L כוס שוקולד צ׳יפס כפית תמצית וניל 3 כפות נס קפה
לערבב הכל ולשטח מעל הבצק לאפות בתנור שחומם מראש למשך 180° 25 דקות
לציפוי:
להמיס 100 גר׳ שוקולד מריר/חלב עם 2 כפות שמן למרוח מעל העוגה
לקישוט : אגוזים /בוטנים קצוצים
באהבה נועם זיגדון
Comentários