עוגת שמנת פירורים - מירב מלכה
לבסיס
2 כוסות קמח
1אבקת אפיה
רבע כוס סוכר
1 ביצה
חבילת חמאה
לעבד ולשטח ב2 תבניות
לאפות על 200 מעלות למשך 20 דקות.
לקרר ולהכין את המילוי-
1 מיכל שמנת מתוקה להקציף אותה היטב.
ולהוסיף-
3/4 כוס סוכר
1סוכר וניל
גבינה לבנה 500 גרם
גביע שמנת חמוצה של פעם.
לערבב הכל יחד לשפוך על הבצק בתבנית 1 ומהתבנית השניה לקחת את הבצק ולפורר אותו מעל המילוי.
להכניס למקפיא לשעתיים להתייצבות.
בהצלחה
Merav🍰
Comments