עוגת שמנת פרורים קלאסית מנצחת - נועם זיגדון
בצק
1 חמאה רכה
1/4 כוס סוכר
2 חלמונים או ביצה אחת L
2 כוסות קמח תופח של נפלאות
1 כפית תמצית וניל
ללוש לבצק רך
3/4 מהבצק לשטח בתבנית חד פעמית בנונית
1/4 מהבצק לאפות בנפרד לפירורים
להקציף
2 שמנת מתוקה
להוסיף
1 כוס סוכר
2 שמנת חמוצה
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
500 גר' גבינה 5% או 9%
1 כפית תמצית וניל
לשפוך מעל הבצק שהתקרר
לפורר את שארית הבצק לפזר מעל
לפני ההגשה מומלץ להכניס למקרר
לכמה שעות
באהבה נועם זיגדון
**********
Comments