עוגת שמרים במילוי נוטלה או השחר - אפרת מילוא טויטו
בצק:
1 ק' קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
4 ביצים
200 גר' חמאה
3/4 כוס חלב
1 שמנת חמוצה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
להמיס חמאה וחלב על הגז. לכבות את האש ולהוסיף שמנת חמוצה לערבב, ולצנן עד שהתערובת פושרת.
בקערת המיקסר לשים קמח, שמרים וסוכר ולערבל מעט, להוסיף ביצים, מלח ולהמשיך לערבל, להוסיף את תערובת החלב ולערבל כ 10 דקות, להתפיח שעה.
לחלק את הבצק ל 4 חתיכות, לרדד ולמרוח את הממרחים שרוצים אפשר לפזר מעל קוקוס לגלגל לרולדה.
לשים בתבנית להתפיח כ-20 דקות ולאפות בחום של 170 מעלות.
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
פלח לימון
להרתיח על הגז, וכשהעוגות יוצאות מהתנור למרוח עליהן
*******
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
留言