עוגת שמרים במילוי שוקולד - ליזי פרנליז
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס שמן
מעט מלח
מעט וניל
3/4 1 כוסות מים ( מתחילים עם 1/4 1 מים אם חסר מוסיפים עוד)
לשוקולד: מומלץ להכפיל כמויות
150 גרם מרגרינה
3/4 כוס קקאו
2 כפות אינסטנט פודינג
כף נס קפה
1.5 כוסות סוכר
כפית קינמון
מעט רום
1 ביצה
אופן הכנת השוקולד:
מערבבים הכל במעבד מזון עד שמתקבל קרם חלק וטוב.
אופן הכנת הבצק:
לשים במיקסר 5-10 דקות
מתפיחים שעתיים וכל חצי שעה שוברים את הבצק.
מחלקים את הבצק ל-6
כל חלק מרדדים לעלה . ממלאים בשוקולד
מגלגלים לנקניק
חותכים באמצע וקולעים לצמה
אופים בחום 180 עד להזהבה.
מיד אחרי האפיה מברישים את השמרים עם מים חמים וקצת סוכר.
בהצלחה!!!
ליזי פרנליז
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentarios