top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
ליזי פרנליז

עוגת שמרים במילוי שוקולד - ליזי פרנליז

עודכן: 2 במאי 2023

עוגת שמרים במילוי שוקולד - ליזי פרנליז


לבצק:

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כוס סוכר

3 ביצים

3/4 כוס שמן

מעט מלח

מעט וניל

3/4 1 כוסות מים ( מתחילים עם 1/4 1 מים אם חסר מוסיפים עוד)


לשוקולד: מומלץ להכפיל כמויות

150 גרם מרגרינה

3/4 כוס קקאו

2 כפות אינסטנט פודינג

כף נס קפה

1.5 כוסות סוכר

כפית קינמון

מעט רום

1 ביצה


אופן הכנת השוקולד:

מערבבים הכל במעבד מזון עד שמתקבל קרם חלק וטוב.


אופן הכנת הבצק:

לשים במיקסר 5-10 דקות

מתפיחים שעתיים וכל חצי שעה שוברים את הבצק.

מחלקים את הבצק ל-6

כל חלק מרדדים לעלה . ממלאים בשוקולד

מגלגלים לנקניק

חותכים באמצע וקולעים לצמה

אופים בחום 180 עד להזהבה.

מיד אחרי האפיה מברישים את השמרים עם מים חמים וקצת סוכר.


בהצלחה!!!


ליזי פרנליז

********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page