עוגת שמרים במילוי שוקולד-קינמון - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית קרה
*לבצק*
1 קג קמח
3/4 כוס שמן
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית שמרים +משפר של שמרית / 2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים
תמצית רום/וניל
ללוש לבצק רך
לתת לתפיחה פעמים
לחלק ל- 4- 5 רולדות
למרוח במילוי לגלגל לרולדות
*מילוי*
3/4 כוס שמן
1 כוס קקאו
3 כפות אינסטנט פודינג
1 כף נס קפה
2 כוסות סוכר
1 כפית קינמון
(אפשר להוסיף חצי כוס מים חמים )
תמצית רום/וניל
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה
להתפיח
להבריש ביצה
לאפות בחום בינוני 180° כ- 25 דק'
באהבה נועם זיגדון 💖
********
המלצה:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments