עוגת שמרים קראנץ שוקולד - נועם זיגדון
לבצק:
1 קג קמח
3 כפות שמרים יבשים
½ כוס סוכר
100 גרם חמאה או מחמאה
2 כוסות מים חמימים רכה
½ כוס שמן
2 ביצים
ללוש לבצק אחיד ורך
להתפיח כשעה
למילוי שוקולד:
לערבב בקערה :
1 אינסטנט פודינג שוקולד /וניל
2 כוסות סוכר
3/4 כוס מים
1/2כוס שמן
8 כפות קקאו
2 כפיות נס קפה
לסירופ:
½ כוס מים
½כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
לחלק את הבצק ל-5 חלקים שווים
כל חלק לפתוח למלבן דק וארוך
למרוח במילוי השוקולד
לגלגל לרולדה
להכניס למקפיא ל-20 דקות
לחצות את הרולדה לגלגל לבורג
להכניס לתבנית
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שמזהיב
כשהעוגה חמה להבריש בסירופ
באהבה נועם זיגדון ❤️
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments