top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

עוגת תפוזים רכה וגבוהה במיוחד - נועם זיגדון

עוגת תפוזים רכה וגבוהה במיוחד - נועם זיגדון


כוס מדידה חד פעמית חמה

קרדיט לאריאלה סופר❤️


7 ביצים L

¼-1 כוסות סוכר

3/4 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

1 כפית תמצית וניל

½-2 כוסות קמח תופח

( או קמח רגיל פלוס 1 שקית א. אפיה)


להפריד את הביצים לחלמונים וחלבונים

לחלמונים להוסיף בהדרגה ¼ כוס סוכר שמן תמצית וניל מיץ תפוזים וקמח תופח

לערבב טוב.


להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.

לקפל את החלבונים והחלמונים

לצקת לתבנית 26 גבוהה


לאפות בתנור שחומם מראש על 180° כ-50 דקות

לקרר 2 דקות

להניח על השיש ניילון נצמד.

להפוך את העוגה ולהצמיד את הניילון לדופן התבנית לכסות במגבת לקרר כשעה.


אחרי שהעוגה התקררה, להפוך את התבנית.

אפשר לבזוק אבקת סוכר או לצפות בגנאש


באהבה נועם זיגדון 💖


********

המלצה:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page