top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

עוגת תפוחים הפוכה מהממת - נועם זיגדון


מתאים לתבנית בינונית כוס מדידה חד פעמית חמה

לתחתית :

5 תפוחים קלופים 3-4 כפות סוכר חום מיץ מחצי לימון 1 כפית קינמון

תוספות אפשריות : אגוזים קצוצים /חמוציות / צימוקים

לקלף את התפוחים לחצות ולפרוס לפרוסות דקות להוסיף את הלימון הקינמון והסוכר להניח נייר אפיה בתבנית לשמן היטב עם חמאה או מחמאה לשפוך מעל את התפוחים


*לעוגה 4 ביצים L 3/4 כוס שמן 3/4 כוס סוכר 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 1 כפית תמצית וניל 1/2 כוס שמנת צימחית 1-1/2 כוסות קמח תופח (אם אין קמח תופח להוסיף אבקת אפיה )


להקציף את הביצים עם הסוכר כמה דקות עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים לצקת מעל התפוחים לתת טפיחות קלות על השיש להכניס לתנור שחומם מראש על 170° כ- 45 דקות להפוך את העוגה על מגש לפזר אבקת סוכר


באהבה נועם זיגדון










3,178 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page