עוגת תפוחים ואגוזים בחושה פשוט מושלמת - נועם זיגדון
כוס חד פעמי חמה 240 מ"ל
תבנית בנונית
4 ביצים L
1 כוס סוכר
2 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
3/4 כוס שמן
1 כפית קינמון
100 גרם שוקולד מריר מגורד
1 כוס אגוזים קצוצים
¾-1כוס קמח
1 אבקת אפיה
בקערה לשים את האגוזים והתפוחים לפזר את הקינמון ומעט קמח
להקציף במיקסר במהירות גבוהה את הביצים והסוכר לקצף בהיר ותפוח
להוריד את מהירות המיקסר ל-2 ולזלף בזילוף דק את השמן
להוסיף את הקמח השוקולד והאבקת האפיה
להפסיק את פעולת המיקסר
להוסיף את תערובת התפוחים לערבב
לצקת בתבנית
לאפות בתנור שחומם מראש על
170° כ-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש
כשהעוגה קרה לבזוק אבקת סוכר
באהבה נועם זיגדון ❤️
*******
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments