top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

עוף בלימון שום וסלרי - אריה רוזנשטוק


עוף בלימון שום וסלרי - אריה רוזנשטוק


6 כרעיים עוף

3 לימונים מקולפים ופרוסים

ראש שום מקולף וקצוץ

חבילה סלרי קצוץ גס

כף כורכום

כף כמון מלח ופלפל לתיבול לפי טעמכם.


אופן הכנה:

בסיר רחב מטגנים עד הזהבה את העוף.

מוציאים את העוף.


באותו שמן מטגנים את השום והסלרי.

ממש מעט שלא ישרף השום.

מוסיפים ליטר מים.

מתבלים עם כל התבלינים.

מוסיפים את הלימון

מוסיפים את העוף מכסים

מבשלים רבע שעה טועמים להשלים טעם.

מנמיכים את האש לעוד שעה.


בודקים שהכל מבושל.


בהצלחה








353 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page