עוף עם אננס ברוטב ברביקיו, בצל ירוק, ופלפל חריף - מירי צדוק
כרעיים ושוקיים
פלפל שחור גרוס
מלח
1 כף שמן
פרוסות אננס משימורים
1/2 כוס רוטב ברביקיו
1 פלפל חריף פרוס דק
2 גבעולי בצל ירוק
לחמם סיר עם כף שמן בלהבה בינונית, בנתיים לפזר מעל החלקי עוף פלפל שחור גרוס ומעט מלח, כשהשמן חם להניח את חלקי העוף בסיר, לטגן את העוף משני צידיו עד למעט הזהבה. בסיום, הוציאו את חלקי העוף אל צלחת נקייה, סננו את הנוזלים מקופסת האננס ושימרו אותם בקערה קטנה.
לאחר מכן סדרו את העוף בתבנית
סדרו מסביב את פרוסות האננס או הקוביות
צקו מעל העוף את רוטב הברביקיו ואת מיי האננס
הכניסו לתנור לחום של 180 מעלות
עד לצבע מקורמל הוציאו חיתכו מעל את גבעולי הבצל ירוק, ופרוסות הפלפל החריף.
אחד הטעמים המעניינים והטעימים ביותר.
בהצלחה🌹🌹
コメント