top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אביגיל מייזליק

עוף עם תפוחי אדמה בתנור קלאסיקה במטבח - אביגיל מייזליק


עוף עם תפוחי אדמה בתנור קלאסיקה במטבח - אביגיל מייזליק


מצרכים:

12 תפוחי אדמה

תוספת ירקות אם רוצים – בצל, שום קלוף, בטטות, עגבניות, פלפלים.

עוף שלם או עוף מחולק או 6 כרעיים

מלח ופלפל

3 כפות שמן זית

תוספת תיבול לפי בחירה


אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 220 מעלות. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מוסיפים עוד קוביות ירקות אם רוצים. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל ושמן זית ומערבבים היטב.


משטחים על תבנית התנור מרודפת בניר אפיה. מסדרים מעל התפודים את העוף כשהעור כלפי מעלה. בוחרים תיבול מתוך הרשימה שמופיעה למעלה, ומתבלים את העוף וקצת גם את תפוחי האדמה. יוצקים כוס מים לתבנית, מכסים בניר כסף ואופים עשר ד’.


מנמיכים את חום התנור ל-180 ממשיכים לאפות עוד שעה.


מסירים את ניר הכסף, נותנים לעוף ותפוחי האדמה להזהיב בתנור עוד 5-10 ד’.

מגישים חם.

בתיאבון

**********

מוצר מומלץ❣️

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page