top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

אוזני המן - שמרים גבינה - ליטל אשואל


אוזני המן - שמרים גבינה - ליטל אשואל


מתכון לבצק:

3/4 כוס חלב

חצי כוס מים

100 גרם חמאה

1.5 כפות שמרים יבשים

1 ביצה בגודל L

חצי כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

5 כוסות קמח

למלית:

250 גרם גבינה כחושה

חצי כוס סוכר

2 כפות קורנפלור

1 ביצה גודל L

כפית תמצית וניל

גרדת לימון /תפוז


אופן ההכנה:


1. בסיר קטן מחממים חלב מים וחמאה, החמאה לא צריכה להיות נמסה לגמרי. מעבירים לקערת המיקסר וממתינים עד שהתערובת מתקררת מעט.


2. מוסיפים סוכר ושמרים ומערבבים עם כף. מוסיפים תמצית וניל וביצה ומערבבים עם כף. לבסוף מוסיפים את הקמח ולשים כחמש דקות. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.


3. בקערה מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה עוטפים ומניחים במקרר.


4. מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח למלבן גדול. קורצים עיגולים. מניחים כפית גדושה במרכז כל עיגול ומקפלים כמו אוזן המן.


5. מברישים בחלמון ביצה. אופים ב180 מעלות כ25-30 דקות. מפדרים באבקת סוכר.


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽



מישהי פעם הגיבה באחת מקבוצות המתכונים שאוזני המן הם אלה עם התמרים של פעם, וכל השדרוגים לא נחשבים, אז עניתי לה שבפורים, הכל מותר, ואם אנחנו מתחפשים גם לאוזני המן מותר להתחפש ולהשתדרג






Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page