תפוח אדמה שלם מוקרם בתנור כמו במסעדות - נועם זיגדון
6-7 תפוחי אדמה גדולים
½ ק"ג מלח גס
20 גרם חמאה
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 שמנת לבישול/ שמנת חמוצה
תוספות - תירס, זיתים, פטריות, טונה
לפזר את המלח בתבנית אפיה
לשטוף את תפוחי האדמה
לעטוף בנייר כסף
להכניס לתנור שחומם מראש
על 200° כשעה וחצי עד שיתרכך
לעשות חריץ במרכז התפוח אדמה לרוקן את התוכן
להוסיף לתוכן את החמאה השמנת התוספות המלח והפלפל שחור לערבב היטב
למלא כל תפוח אדמה בתערובת
לפזר מעל גבינה צהובה פפריקה מתוקה ומוצרלה מגורדת
להכניס שוב לתנור ל-5-7 דקות
לפני ההגשה לפזר בצל ירוק קצוץ
באהבה נועם זיגדון 💞
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments