בשר אסאדו עם תפוחי אדמה בתנור ברוטב חלומי - במטבח עם דיתוש
2 ק"ג או מעט יותר אסאדו עם עצם
(כל פס חתוך ל3-4 חלקים)
8 תפו"א חצויים וקלופים
מלח, פלפל
ראב בקר (לא חובה)
פפריקה מתוקה
זרעי כוסברה כתושים
מעט טימין יבש
שמן זית
הכנה:
בתבנית עם נייר אפיה, להניח את גושי הבשר ותפו"א.
לערבב את חומרי התיבול ושמן הזית ולפזר יל הבשר ותפו"א ולעסות.
לכסות עם נייר אפייה ולסגור את הקצוות כמו סוכריה.
(גם אם לא מצליחים, העיקר לנסות לאטום ולסגור את 2 הניירות יחד, התחתון והעליון ע"י קיפול הקצוות).
לכסות מעל עם נייר אלומיניום ולסגור טוב טוב את הקצוות על שולי התבנית.
המטרה היא לאטום כמה שיותר את האסאדו, בכדי שיתבשל במיצים של עצמו ולא יתייבש.
להכניס לתנור מחומם מראש על 220 מעלות לעשרים דקות.
להוריד לחום נמוך 120 מעלות ולאפות כ- 5 שעות.
להתענג.
בתאבון ♡
דיתוש
********
Comments