מתכון משגע ספגטי מוקפץ עם ירקות שמכינים ברגע וטעים ממש - גולדי מטעמים
לבשל חצי חבילת אטריות ספגטי מס' 8 לפי הוראות היצרן, לשטוף ולסנן.
במחבת ווק - ללא שמן ובלהבה בינונית! למשך דקה שתיים :
לקלות 1/2 כוס שומשום- לא לשרוף וכן חופן קשיו או שקדים מולבנים,
להקפצת ירקות:
מעט שמן( 2-3 פות)
3 קישואים, 3 גזרים, 4 שיני שום(קצוצים)וכל העולה על דעתכם( פטריות, פלפלים וכו') הכל לרצועות דקות.
להוסיף את הפסטה המסוננת להמשיך להקפיץ .
רוטב בקערית:
כף גדושה של טריאקי
כף גדושה ברביקיו
כף -2 של סילאן
3 כפות צ'ילי מתוק
לערבב היטב בקערית ולשפוך למחבת.
לערבב כדקותיים ולכבות.
גולדי רחל זגורי
בתיאבון.
********
מוצר מומלץ💥💥
סט 2 סירי סוטאז' 28+24 מבית ROSO בשלושה צבעים מעלפים: ירוק/ורוד/תכלת 💚🩵🩷 איכותיים מאוד ומתאימים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה!! במחיר בלעדי 179 שח בלבד ל-2 סוטאז'ים ויש משלוחים לכל חלקי הארץ 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comentarios