מתכון מעולה פסטלים תפוחי אדמה קריספיים ממולאים בשר טעימים ברמות - גולדי מטעמים
מתכון :
גולדי מטעמים גולדי רחל זגורי
מילוי הבשר :
במחבת ווק:
לטגן במעט שמן 2 בצלים קצוצים , להוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה .
תיבול-
כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם וחצי כפית כורכום. לטגן ולפורר את הבשר על הווק עד צימצום הנוזלים אך לא לייבש את הבשר. להניח בצד לקירור.
ההכנה:
מחית הפירה:
לבשל 9 תפוחי אדמה למעוך לפירה. להוסיף חצי חבילה פטרוזיליה , מיץ סחוט מחצי לימון.
להוסיף 5 ביצים, 1+1/4 כוסות פירורי לחם לבנים ומוזהבים + 3 כפות קורנפלור.
תיבול -1 כפית מלח, פלפל לבן לפי הטעם, 1/4 כפית כורכום, כף מרק עוף.
לערבב היטב את כל העיסה ולהניח במקרר ל - 20 דקות לספיגת החומרים.
בידיים רטובות לקחת כדור מבלילת הפירה, לשטח את הכדור למלא בבשר ולסגור ואז לשטח מעט.
לטבול בפירורי לחם או בקמח ולטגן.
לטגן בלהבה בינונית גבוהה, שמן בגובה 2 - 3 ס"מ, לטגן קצת מכל צד ולהניח מעל נייר סופג.
בתיאבון.
מעדן❗
********
מוצר מומלץ 💥💥
מארז 2 סירים 20+24 ו-2 סוטאז’ים 24+28 מבית Roso במחיר בלעדי 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
מוזמנים להצטרף לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
❤
Opmerkingen