top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח של שולמיטעים ונעים

קובה בורגול הכי טעים - שחר שולמית

קובה בורגול הכי טעים - שחר שולמית


מידות אוניברסליות


מצרכים לבצק הבורגול...

2 כוסות בורגול דק (400 גרם)

1/2 כוס סולת (160 גרם)

1/2 כוס קמח (70 גרם)

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית כמון

1/2 כפית פפריקה מתוקה

3 כפות שמן קנולה

כפית מחוקה מלח

ביצה גודל לארג'


מצרכים למלית בשר...

בצל גדול קצוץ דק

6 כפות שמן

400 גרם בשר טחון

2 שיני שום כתושות

כפית מחוקה פלפל שחור גרוס

1/2 כפית כמון

1/2 כפית קינמון

כפית מחוקה פפריקה מתוקה בשמן

כפית מחוקה מלח

1/4 כוס צנוברים קלויים מעט

1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה


מתחילים בהכנת המלית כדי לתת לה זמן להצטנן


אופן הכנה המלית...

מטגנים במחבת את הבצל עם השמן עד הזהבה קלה

מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים (מלבד הצנוברים והפטרוזליה) ומאדים אותם ותוך כדי ערבוב מפוררים ומערבבים מידי פעם את הבשר עד שהוא מוכן לאכילה

מוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה וממשיכים לערבב ולאדות עוד מספר דקות ומצננים אותו


אופן הכנת בצק הבורגול...

מכסים את הבורגול במים ומשרים אותו כ30 דקות

מעבירים את הבורגול למסננת להגרת הנוזלים מספר דקות ובנוסף סוחטים אותו

מעבירים את הבורגול לקערה ומוסיפים לו את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה

(אם העיסה דביקה מידי מוסיפים מעט קמח - אני לא הוספתי)

מניחים את העיסה בצד מכוסה כ-20 דקות

(מניחים צלוחית עם מים ולפני כל הכנת קובה מרטיבים מעט את הידיים)

לוקחים כמות אחידה בכל פעם מהעיסה

ומשטחים לעיגול על כף היד וממלאים כף ממלית הבשר

סוגרים ומעצבים לקציצה עגולה או מאורכות לפי טעמכם

ומטגנים בשמן חם ועמוק עד הזהבה

בהצלחה😋

אהבתם ? אשמח שתשתפו

שלכם שולמית

*******

מוצר מומלץ❣️

הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו בוואטסאפ👇🏼

👩🏻‍🍳



פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page