קובה במיה ללא מעטפת הבצק - אמונה בוארון
המצרכים:
למילוי הקובה:
חצי קילו בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
50 גרם צנוברים קלויים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/4 כפית בהרת
לרוטב:
1 בצל קצוץ
1/4 כוס שמן
100 גרם רסק עגבניות
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
4 כוסות מים רותחים
1/2 קילו במיה קפואה
1 ביצה טרופה
1 כוס סולת
אופן ההכנה:
לערבב את מצרכי המילוי להוסיף תבלינים לפי הטעם ולהניח בצד
אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
להכנת הרוטב:
לטגן את הבצל בשמן להוסיף רסק עגבניות ותבלינים.
לערבב להוסיף מים לתת לרתוח. להשאיר על להבה נמוכה, להכין מעיסת
הבשר כדורים קטנים ולהניח על מגש.
לטבול כל כדור בשר בביצה
ולגלגל בסולת שיהיו מצופים טוב.
כאשר הרוטב רותח להוסיף את
קובות בעדינות אחת אחרי השנייה להנמיך להבה ולבשל בערך 30
דקות.
להוסיף את הבמיה לבשל עוד 10 דקות או עד שמוכן.
בהצלחה
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments