לחם בסיר הכי טעים וקל - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
סיר בקוטר 24-26
קרדיט לעלית כהן המיוחדת ❤️
½ קילו קמח
½ כף מלח
1/4כוס שמן
1 כף סוכר
1 כף שמרים
½-1 כוסות מים חמימים
לערבב בקערה או במיקסר את כל המרכיבים הבצק יוצא דביק כמו ספינג'
להתפיח כ-15 דקות ושוב לערבב עם ידיים משומנות להוציא אוויר
לכסות ולהתפיח כ-40 דקות
לשמן סיר טפלון לפזר מעט סולת
בתחתית ובצדדים
להכניס את הבצק לסיר לשטח מעט
להתפיח שוב כחצי שעה
לבשל על הגז להבה בנונית אש נמוכה כ-40 דקות עד שהבצק מתייצב
להפוך את הלחם כמו פשטידה
לשמן שוב מעט את הסיר
ולבשל עוד כרבע שעה
באהבה נועם זיגדון ❤️
*******
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments