סהרוני חמאה ממכרים בניחוח לימוני בטעם נדיר - אילנה טל
ניחוח גרידת הלימון והתפוז מקפיץ את טעם העוגיות והופך אותן לממכרות
הפעם החלטתי להכין בצורת סהרון והוספתי מעט אבקת אפיה
כוס המידה היא הכי פשוטה, ואין כמעט בית שאין אותה חד פעמית לשתיה קרה.
לבצק:
200 גרם חמאה/מחמאה רכה (לגרסה הפרווה) מאוד מאוד, אך לא מומסת בשום אופן
קורט מלח
כוס אבקת סוכר
כף תמצית וניל
2 חלמונים
כפית גרידת לימון או תפוז או מעורבת
3 כוסות קמח
חצי אבקת אפיה
הבצק דביק!!
עובדים עם ידיים מקומחות
ההכנה:
אין צורך במיקסר שימו כפפה על היד ותתחילו מערבבים יחד יחד אבקת סוכר, מלח ומחמאה
מוסיפים חלמונים ותמצית וניל ומערבבים היטב, ומוסיפים גרידת לימון
בסוף מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים למרקם דביק.
מניחים בצד 10 דקות ומתחילים
לוקחים מעט מהבצק מרדדים לנחש ומקפלים לצורת סהרון.
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים מעל מעט סוכר, מוסיף ממש מרקם וטעם.
אופים ב 180 מעלות כרבע שעה או עד שמעט מזהיב
אל תשחימו ותייבשו
בתאבון
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
Comments