פרגיות עם אורז צהוב ארוחה טעימה בסיר אחד - במטבח עם דיתוש
פרגיות בנוסח הודי על מצע של אורז צהוב
מגש פרגיות (בערך 1קג)
2 גזרים בינוניים
חצי חציל מקולף - קוביות
חצי חבילת סנפרוסט שעועית חתוכה
בצל בינוני חתוך לקוביות
5 שיני שום פרוסות
משחת קארי ירוק
תבלין טנדורי
פפריקה אדומה
מלח, פלפל
שמן זרעי חרדל ושמן זית
2 כפיות של זרעי כוסברה וזרעי כמון כתושים במכתש ועלי
הכנה:
לטגן בשמן חרדל וזית את הבצל עד לשקיפות.
להוסיף גזר וחציל, לתבל מלח ופלפל ולערבב.
לאחר 5 דקות להוסיף שעועית ירוקה ושום.
להוציא לקערה בצד.
לטגן את הפרגיות מכל הצדדים חצי טיגון.
לתבל במלח ופלפל.
להוסיף משחת קארי ואת הירקות.
לתבל בפפריקה, טנדורי והזרעים ולערבב היטב.
להוסיף מים עד לכיסוי.
להרתיח ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות.
* הולך מצוין עם אורז לבן/צהוב או עם צ'אפאטי
בתאבון
דיתוש
Comentarios